Over Ons

Wij heten u van harte welkom op onze website.

De Cabriohoeve
Wij zijn een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de Mazda MX 5. Wij bestaan inmiddels al een aantal jaren en zijn volop in ontwikkeling. Als u bij ons langs komt, zult u zien dat er elke keer weer een gedeelte veranderd is en ons assortiment is uitgebreid.Waarom hebben wij gekozen voor de naam “De Cabriohoeve”? Dat is een duidelijk verhaal. Wij verkopen geweldige cabrio’s plus onderdelen van de MX 5 en zijn gevestigd in een Drentse hoeve even buiten het dorp Gasselte.

Occasions
Er staan ongeveer twintig cabrio's op voorraad. Deze verkeren in topconditie en zijn voorzien van een grote beurt en nieuwe distributie. Koopt u een cabrio bij ons? Dan kunt u zorgeloos gaan toeren en heerlijk genieten van uw auto en het hollandse weer. Wij zien u graag langskomen om de auto’s te komen bekijken.
Als uw voorkeur voor een bepaalde MX 5 niet bij ons aanbod op de website staat neemt u dan contact met ons op. Grote kans dat wij wel ééntje hebben staan of nog binnen krijgen. 

Werkplaats / Leenauto
Heeft u reeds een Mazda MX 5, dan kunnen wij deze voor u onderhouden. Wij beschikken over een eigen werkplaats. Wat u ook aan uw auto gewijzigd wilt hebben. Wij kunnen het voor u aanpassen. Ook beschikken wij over meerdere MX5 NA leenauto's.
Wij houden in het Mazda programma het onderhoud van uw MX 5 NC en ND digitaal bij. 
Ook zijn wij dealer van BBR-GTI. U kunt bij ons uw BBR pakket aanvragen maar ook laten monteren. 

Nieuwe onderdelen / Gebruikte onderdelen / Aanvraag onderdelen
Waarvoor kunt u nog meer bij ons terecht? Dat zijn onderdelen met betrekking tot de Mazda MX 5. Wij voeren een groot assortiment, 2500m2 magazijn waardoor wij direct uit voorraad kunnen leveren. Zowel nieuwe onderdelen als gebruikte. Kijkt u hiervoor eens in onze webshop nieuw en webshop gebruikt. Ook veel originele Mazda onderdelen. Staat het onderdeel niet in onze webshop? Maakt u dan gebruik van het tabblad aanvraag onderdelen.

Vragen
Heeft u een specifieke vraag over uw auto, neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen, de koffie staat klaar.

Openingstijden 
Maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag van 09.00 -17.00 uur

U bent van harte welkom op ons bedrijf. 

Met vriendelijke groet,
Willem en Peter


Routebeschrijving
U komt gereden vanaf de N34, dan rijdt u richting Gasselte. Op de eerste rotonde neemt u de eerste afslag. Dit is de Julianalaan. U rijdt vervolgens helemaal door de bebouwde kom uit. Na ongeveer 400 meter ziet u een boerderij verschijnen aan u linkerhand. Hier zijn wij gevestigd.